Over mij

Peggy Lemmers-Fijen (1967)

Al vele jaren werk ik met veel liefde en plezier in mijn praktijk. Naast het werken in mijn praktijk als therapeut ben ik tot 1 juli 2022 als docent werkzaam geweest bij de HBO opleiding voor Eclectische Energetische Natuurgeneeskundige therapie van instituut E.E.N®. Door droevige omstandigheden is de opleiding gestopt. Ik heb de rechten, copyright en de E.E.N® Energetica overgekocht van de vakmodulen en zal daarmee de visie van de oprichter van het instituut E.E.N®, Mariet van Buuren-Op 't Veld, voortzetten. Dit in de vorm van cursussen en workshops die ik thuis geef.

Zolang ik me kan herinneren ben ik erg geïnteresseerd in de mensen om me heen. Ik heb 27 jaar gewerkt in de ouderenzorg als Activiteitenbegeleidster en Leidster Meer Bewegen voor Ouderen. In 2014 ben ik me volledig gaan richten op mijn praktijk en het lesgeven. De combinatie van behandelen in mijn praktijk en het lesgeven is voor mij een hele mooie combinatie.

Het werken met mensen is voor mij het mooiste wat er is. Ik voel mensen goed aan en de uitdaging voor mij ligt in het achterhalen van de oorzaak van een klacht, zowel fysiek als mentaal. Met de juiste behandeling en bewustwording kan er een verandering plaats vinden.

In de loop van de jaren heb me via opleidingen en cursussen ontwikkeld en dat blijf ik doen. Niet alleen het opdoen van nieuwe kennis maar ook het jaarlijks opfrissen en onderhouden van kennis via bij- en nascholing vind ik erg belangrijk. Naast de opleiding voor EEN®-therapeut heb ik ook de SIVAS opleiding en de HBO didactiek voor docenten gevolgd.