E.E.N® energetica

E.E.N® energetica zijn energetische middelen die een helende werking hebben op chakra-, energetisch- en fysiek niveau. Tevens herstellen ze de krachten in de mens zoals, wilskracht, daadkracht, draagkracht, vertrouwen en liefdeskracht. Ze zijn een steun voor mensen in het bewustwordingsproces. De E.E.N® energetica is in te zetten voor volwassenen, kinderen en dieren.

Deze energetische middelen zijn ontwikkeld door Mariet van Buuren- Op 't Veld. Zij was de oprichtster van instituut E.E.N® en is helaas in maart 2022 overleden. 

Ik ben dankbaar dat ik haar visie en de E.E.N® energetica mag voortzetten.

De E.E.N® energetica bestaat uit 65 flesjes die verdeeld over 5 dozen ieder een thema bevatten. Ze zijn los verkrijgbaar of in een serie van 13 stuks.

Enige voorkennis is vereist indien je deze middelen gaat gebruiken. Als je E.E.N® therapeut bent of als je de modulen C1, C3 of C7 gevolgd hebt voldoe je hieraan.

De bestelling kun je ophalen op afspraak of laten opsturen. De verzendkosten worden bij betaling verrekend.

Indien je een bestelling wilt plaatsen kun je dit doen door een mail te sturen naar een.educatie@gmail.com.

 

Disclaimer

De inhoud van deze website geeft niet aan dat je geen gebruik hoeft te maken van je eigen huisarts of andere medische professionals. Integendeel: deze moet je zoveel mogelijk betrekken bij je keuzes. Je bent verantwoordelijk voor je eigen keuzes. Wij kunnen je daar bij helpen.

De E.E.N.® Energetica zijn geen medicijnen en dienen nooit als zodanig te worden aangeprezen of ingezet. Het zijn ondersteunende middelen op energetisch vlak die een persoon kan ondersteunen in zijn/haar geestelijke ontwikkeling.

Praktijk NoVia werkt de inhoud van de website regelmatig bij en actualiseert de website regelmatig. Ondanks deze inspanningen, is het mogelijk dat inhoud van deze website onvolledig of verouderd is.

Gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van alle informatie welke gegeven wordt op mijn website.

Alle foto's op deze site heb ik zelf geproduceerd; er rust auteursrecht op.